2014 – slutet gott, allting gott

På SverigeCupen i Lindesberg idag tävlade bara jag, i Emils klass fanns ingen att fajtas med och det fanns ingen seniorklasss för Olle heller. Men de hängde båda kvar efter Lag-SM igår och coachade tillsammans med vår chefstränare Uffe både mig och flera andra från Stockholms Judoklubb. Framgångsrikt. Alla tävlande från Stockholm tog medalj!
Jag vann två klasser. Både U18 och U21. Jag gjorde ett par riktigt bra matcher och det var kul att sluta sin kadettid på topp (från årsskiftet går jag upp i juniorklassen U21).

Efter tävlingen delades även priser ut för de som 2014 toppar årets ranking på både herr- och damsidan i senior-, junior-, veteran- och kadettklasserna. 

Lite roligt var det att vi alla tre Mattssons toppade vår respektive klass. Och eftersom rankingen gäller alla viktklasser i respektive åldersklass, så vi har faktiskt varit ganska framgångsrika och inte minst väldigt tävlingsaktiva i år. Dessutom kom jag fyra på juniorrankingen. 

Jag är nöjd. Och tack alla sponsorer som gjort det möjligt att tävla så mycket som vi gjort!
/Klara