Årets första tävling för Klara och Emil

Då var vi hemma i Sverige igen efter en ganska bra helg i Eindhoven.
Jag tog ett brons och Klara gjorde en bra insats i sin första juniortävling någonsin.
Även om jag är grymt besviken över matchen jag förlorade, i semifinalen, där jag ledde men tabbade mig kom jag hem med en medalj och det är en bra formindikation för den här terminen. Dutch Open är en stor tävling och den är full med kvalité så lite nöjd får man ändå vara.

Nu ligger fokus på Junior SM som jag ska försöka vinna 4:e gången i rad och än viktigare så börjar förberedelserna inför Bremen Masters som är den STÖRSTA juniortävlingen. En medalj där är målet och jag kommer jobba hårt, otroligt hårt för att ta en.

Jag har inte sett en gladare medaljör någonsin.... eller vad säger ni?

/Emil