Är det judo ni kör, eller?

Ont i fingrar, ont i ryggen och ont på ställen där jag inte visste det fanns muskler. Dessutom fick jag ett stort rivmärke i pannan som bara var det första av alla märken jag fått i ansiktet... Tjejerna här i Frankrike har en förkärlek för att vara lite hårda och tuffa! Men kul som in i helvete är det.
Något jag uppskattar med Frankrike och Paris är alla dessa miljarder judoutövare (känns så iallafall) som älskar att boka upp nya små damer från Sverige för fight. Jag har en del att välja på här.
Olles och mina dagar består mycket av teknik och fysträning utöver all randori, så några få lyckliga timmar går åt att kolla runt i paris caféer och lite annat kul. Annars sover vi mest – och svettas... Jag kom hit med nya dräkter (Adidas, från Nipponsport.se) och kommer åka hem med dräkter som luktar som om de är två år äldre... Tur att Olle tog med sig en ny spray-deo så att man kan lura några tjejer att man luktar lite gott iallafall.
//klara