Äntligen dags!

Imorgon klockan 05:00 går flyget till Bremen och en av världens största juniortävlingar för mig Olle och Julius, medan coach Uffe tar med sig Klara och Felicia till en tjejturnerning i Thuringia (Bad Blankenburg, även det i Tyskland). Vi har laddat bra inför den här tävlingen så självförtroendet är på topp och om allting klickar är medaljplats en riktig möjlighet.

Förutom känslan i kroppen av fräschhet och styrka är det otroligt skönt att min axel är helt återställd efter att ha varit skadad förra terminen.

Mycket mer än så har jag inte att skriva, jag tävlar på söndag och Julius på lördag. Efter det är det en veckas läger som väntar för mig och Olle som är inne på sista etappen innan hans europacup-tävling i Sarajevo.

Vi är alla riktigt taggade så tack igen till er som stöttar oss för att ni hjälper till att komma framåt. I helgen börjar det på riktigt!
/Emil